O ZAVAROVANJU

Zavarovanje je namenjeno lastnikom ali najemnikom nepremičnin, ki lahko zaradi vloma, ropa izgubijo zalogo, opremo, denar, posledično pa tudi izgubo  prometa.

Kaj lahko zavarujete?

  • Opremo s stroji in aparati, zalogo blaga, umetniška dela, denar in druge vrednostne stvari …
  • Pod določenimi pogoji tudi stvari, ki se skladiščijo na prostem.

Kaj krije zavarovanje?

  • Škodo, nastalo zaradi loma ali razbitja stekla ali drugih zavarovanih stvari.
  • Stroške za nujno začasno zasteklitev ter stroške za odstranitev in ponovno namestitev predmeta, ki ovira vstavljanje nove stvari (npr. zaščitna mreža, zaščitni križi, zasloni pred soncem ipd.).
  • Če se zavarujejo neonske cevi, ostale svetlobne cevi in svetlobni panoji s pripadajočo opremo, krije zavarovanje tudi škodo zaradi loma, pregoretja in požara pripadajoče opreme.
  • Če je posebej dogovorjeno, zavarovanje krije tudi škodo na zavarovanih stvareh, ki nastane zaradi zadimljenja zaradi požara ali ker zavarovane stvari poškodujejo storilci z barvo ali drugimi snovmi.

 

Ugodnosti

V vsakem trenutku vam bo stal ob strani strokovnjak za tovrstna zavarovanja, ki vam bo svetoval in predlagal ustrezna kritja.
Kjer preventivni ukrepi niso pogoj za sklenitev zavarovanja, vam nudimo popuste kot npr. za varovanje zavarovanih stvari z avtomatskim video nadzornim sistemom, ki shranjuje sliko, z alarmom, vezanim na varnostno službo, za nadzor preko varnostne službe, ki vrši obhode vsaj trikrat dnevno, za mehansko zunanjo zaščito oken, vrat in drugih odprtin (kovinski roloji, mreže, železne prečke, rešetke) oziroma za neprebojno zasteklitev, za zadostno osvetljevanje prostorov, za obstoj atestiranih alarmnih naprav proti ropu.

 

Nudimo vam tudi:

  • Paketni popust
  • Popust na trajanje zavarovanja
  • Popust na takojšnje plačilo letne premije

Podrobno

Če ni drugače dogovorjeno, so stvari za nevarnost vlomske tatvine zavarovane le, če se nahajajo v zaprtih in zaklenjenih prostorih v kraju, navedenem na polici.

Denar in dragocenosti so za nevarnost vlomne tatvine lahko zavarovani le v primeru, če so v posebnih zaklenjenih hraniščih (železna blagajna, oklopna blagajna, trezor in podobno) v zaprtih in zaklenjenih prostorih.

Imate vprašanje? Pokličite nas in z veseljem vam bomo pomagali!