O ZAVAROVANJU

Asistenca zdravje

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje imamo in plačujemo tako rekoč vsi. V Generaliju menimo, da za naše zavarovance zakonsko predpisani minimum preprosto ni dovolj.Zato vsem zavarovancem dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja brezplačno omogočamo storitve Asistence zdravje.

Asistenca zdravje vam olajša pot do ustreznega zdravnika, diagnoze in okrevanja.

Preprosto je, pokličite 080 81 10.

Kaj krije zavarovanje?

Včasih potrebujemo pomoč pri temeljnih dnevnih opravilih, kot so prehranjevanje in pitje, osebna higiena in gibanje ter gospodinjskih in hišnih opravilih, ki vam omogočajo, da se lahko zdravite doma. V okviru pomoči na domu vam zagotavljamo tudi varstvo otrok do največ štiri ure na dan.

Do pomoči na domu ste upravičeni, ko zaradi nezgode ali bolezni ne morete opravljati enega od temeljnih dnevnih opravil (hranjenje in pitje, osebna higiena, oblačenje in slačenje, izločanje in odvajanje ter gibanje).

 

Ko se sami ne morete peljati na pregled, vas tja peljemo mi. Zagotovili vam bomo tudi prevoz domov po odpustu iz bolnišnice. Do prevoza ste upravičeni, če ne morete opravljati enega od temeljnih dnevnih opravil oziroma se boste tri mesece gibali s pomočjo hodulj ali bergel.

 

V primerih rakavega obolenja vam zagotovimo prevoze in spremstvo na kemoterapije ali obsevanja. Do prevoza ste upravičeni, če ste zboleli za rakom in potrebujete kemoterapijo ali obsevanje.

 

Storitev zaupamo osebam in podjetjem, ki zagotavljajo strokovno in etično izvedbo storitev ter upoštevajo človekovo dostojanstvo in varstvo človekovih pravic.

Imate vprašanje? Pokličite nas in z veseljem vam bomo pomagali!