Domska asistenca

Z domsko asistenco kos težavam

Če vam bo voda zalila klet, počila ali puščala cev, zagorela električna napeljava  ali bo treba zgolj zamenjati poškodovano ključavnico, boste lahko poklicali na brezplačno telefonsko številko, kjer bodo poskrbeli za odpravo vaših težav. Domska asistenca v okviru Generalijevega zavarovanja PaketDom vam namreč nudi vso potrebno pomoč. Svetujejo vam pri sanaciji škod, zagotovijo koristne informacije o obrtniških storitvah, prav tako pa poskrbijo za kritje določenih stroškov nujnih obrtniških del. Če je vaš dom neprimeren za bivanje, vam poiščejo prenočišče in krijejo stroške nočitev, po potrebi pa poskrbijo tudi za varovanje vašega doma.

 Z domsko asistenco v okviru zavarovanja PaketDom vam nudimo nujno pomoč pri nezgodah na domu. Zavarovalnica Generali med drugim prevzame:

  • potne stroške obrtnika,
  • njegovo prvo uro dela ter
  • stroške uporabljenega materiala do višine 50 eur.  

 Domska asistenca PLUS pa bo poskrbela tudi za deratizacijo in dezinsekcijo stanovanjskih prostorov v primeru nenadnega napada glodavcev ali insektov. 

 Kontakt asistenčnega centra

  • brezplačna telefonska številka: 080 15 77
  • klici iz tujine: +386 (0)1 47 57 117

Zavarovalni pogoji

Natančnejši obseg zavarovalnega kritja je naveden v zavarovalnih pogojih, ki so na voljo na vseh sklepalnih mestih v poslovalnicah zavarovalnice Generali in pri zastopnikih. Zavarovalne pogoje boste prejeli ob sklenitvi zavarovanja.

Imate vprašanje?

Pošljite nam ga na info@agg.si ali uporabite spodnji obrazec za povpraševanje.

Vaše ime in priimek (obvezno)

E-mail naslov, na katerega želite, da vam pošljemo odgovor (obvezno)

Telefonska številka (opcijsko)

Vaše vprašanje